Pályázatok

A Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség nagyon köszöni Magyarország Kormánya kiegészítő jövedelempótlék támogatását, melyet az EGYH-KCP-21-P-0042 pályázat keretében Hitközségünknek nyújtott a Miniszterelnökségen és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-n keresztül.

A Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség köszöni Magyarország Kormánya 400.000 Ft-os támogatását, melyet az EGYH-KP-1-2021/1-000577 pályázat keretében a MAOIH-nak nyújtott a Miniszterelnökségen és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-n keresztül. A kapott támogatást Szukkot ünnepének megrendezésére használtuk föl 2021 őszén. Támogattuk a Hitközség sátorépítését a felállításhoz szükséges anyagok beszerzésével. Több ünnepi sátor is készült. Ezekbe bevezettük a villanyt, majd feldíszítettük azokat. A sátorépítés és -díszítés az év egyik legizgalmasabb ünnepi programja, részt vesz benne az egész közösség. Ennek közösségépítő, illetve közösségnevelést szolgáló és család-összetartó hatása felbecsülhetetlen érték ebben a nehéz és szétforgácsolt világban.

Támogató: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Pályázat azonosítószáma: EGYH-EOR-20-0045
Támogatott tevékenység: Hitközségünk épületegyütteseinek rekonstrukciója
Támogatás összege: 6.530.000 Ft vissza nem térítendő támogatás

A Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség 2019. december 12-15. között Budapesten rendezte meg a „Magyar ajkú zsidó hitközségek” konferenciáját 95 fő részvételével.

Nagyon köszönjük Magyarország Kormánya 7.000.000 Ft-os támogatását, melyet az EGYH-KCP-17-P-0171  pályázat keretében a MAOIH-nak nyújtott az Emberi Erőforrások Minisztériumán és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-n keresztül.

Intézmények, szolgáltatások
A hitközség által üzemeltetve
  • /